Workshop Feest Diner : 3 gangen diner.
Donderdag 17 november 2016
Warnshuus Warnsveld. 17.30 tot 21.00 uur
45,- inclusief ingredienten, recepten en drankjes.
Franse Uiensoep met stokbrood en kaas, gevulde kipfilet, aardappel waaiers, haricoverts met pesto, (zelfgemaakt) en flensjes met grand marnier.
Opgeven via info@aubain-marie.nl
Workshop Vegetarisch Koken.
Donderdag 19 januari 2017
Warnshuus Warnsveld. 17.30 tot 21.00 uur
35,- inclusief ingredienten, recepten en drankjes.
Tomatensoep met venkel en knolselderij, Gevulde paprika met quinoa, bleekselderij, kastanje champignons, tomaat en geitenkaas.
Opgeven via info@aubain-marie.nl
Workshop Oosterse Keuken
Donderdag 16 februari 2017
Warnshuus Warnsveld 18.00 tot 21.00 uur
42,50,- inclusief ingredienten, recepten en drankjes
Rijst, Bami met kip en paksoi, Sambal Goring Boontjes, Daging Smoor, Atjar.
Workshop Hartige taarten en salades
Donderdag 16 maart 2017
Warnshuus Warnsveld 17.30 - 20.30 uur
40,- inclusief ingredienten, recepten en drankjes
Hartige taart met broccoli, prei en zalm. Salade met veldsla, ruccola en geroosterde tomaatjes.
Workshop Noord Afrikaanse Keuken
Donderdag 20 april 2017
Warnshuus Warnsveld 17.30 - 20.30 uur.
40,- inclusief ingredienten, recepten en drankjes
Kip uit de taijine, Gevulde Aubergine, Couscous salade met avocado en feta.
Opgeven via info@aubain-marie.nl